Denkt u bij uzelf, kan of wil ik het allemaal wel zelf doen?

Dan zijn er een viertal mogelijkheden waarmee het team van Gere-geld u kan ondersteunen.
Wij zijn er om u te helpen.

1. Administratieve Ondersteuning

Mocht u naar aanleiding van de gratis video besluiten om de administratie geheel of gedeeltelijk uit te besteden, dan kan dit bij Administratiekantoor Gere-geld. Het is tevens mogelijk om de loon en salarisadministratie uit te besteden bij Administratiekantoor Gere-geld. Uit Gere-geld kan ook een jaarrekening gehaald worden. Vaak vindt u het prettig dat de administratie een keer nagekeken wordt voordat de jaarrekening definitief gemaakt wordt. De medewerkers van het administratiekantoor kennen het Gere-geld door en door, en kunnen u zo tegen een voordelig tarief helpen. Hoeveel u zelf wil doen en wat u wil uitbesteden is uw eigen keus. Het spreekt vanzelf dat naar mate u meer zelf doet, u minder aan het administratiekantoor betaald.

Als u besluit de gehele administratie uit te besteden, dan krijgt u altijd een inlogcode waarmee u in uw eigen administratie kunt. Met name de rapportage is daarin zeer belangrijk. Hiermee houdt u overzicht over uw financiële situatie.

2. Fiscale Ondersteuning

Naast de administratieve ondersteuning biedt Administratiekantoor Gere-geld ook fiscale ondersteuning. Heeft u een eenmanszaak en vindt u de aangifte inkomstenbelasting lastig? dan kunt u deze door Administratiekantoor Gere-geld laten verzorgen. Heeft u een BV? ook de aangifte Vennootschapsbelasting kunnen wij voor u doen. De BTW aangifte kan met enkele drukken op de knop direct vanuit Gere-geld, maar mocht u hier vragen over hebben, dan kunnen wij u daar natuurlijk ook mee helpen.

3. Technische ondersteuning

Heeft u een webshop? heeft u een kassasysteem? heeft u een ander branche specifiek facturatiepakket? Deze kunnen zonder problemen gekoppeld worden aan Gere-geld. Het aan Gere-geld gelieerde ICT bedrijf kan deze voor u aan elkaar koppelen. Dit houdt in dat u de verkoopfacturen en daarmee de omzet niet meer dubbel hoeft in te geven. (of uw administratiekantoor daarvoor hoeft te betalen).

4. Stap voor Stap begeleiding

Iedereen kan boekhouden staat niet voor niets bij onze software. Echter, als u nog nooit iets met de boekhouding of financiën te maken heeft gehad, is het wel iets dat u wil leren. Zoals alles dat nieuw is, kost dit enige tijd en energie. Bekijk hier al onze begeleidingspakketten >>>

5. Cursusaanbod

Cursus

Wij kunnen u een aantal online cursussen aan bieden. De introductievideo is vanzelfsprekend gratis. De tweede gratis video is de video die u helpt bij het maken van een keuze, doet u de gehele administratie zelf, besteed u de gehele administratie uit of kiest u voor een tussenvorm. De tussenvorm kan bijvoorbeeld zijn dat u de facturatie van Gere-geld volledig zelf wil doen, maar de verwerking van de inkoopfacturen en de bankmutaties uit wil besteden. Hiermee werkt u samen met uw administratiekantoor. Dit kan met Gere-geld zonder extra kosten voor bijvoorbeeld een gebruikerslicentie.

Verder zijn er een aantal online cursussen mogelijk tegen een geringe vergoeding. U krijgt dan een link in uw mail. Als u op deze link klikt, dan verschijnt de online cursus op uw scherm. U heeft dan drie maanden de tijd om de video te bekijken, zo vaak en zo veel u wil. Zo is er bijvoorbeeld een “basiscursus financiën”, een cursus “jaarrekening lezen” en een cursus “investeringen”.

Zo ziet u, het team van Gere-geld wil en kan u op alle mogelijke manieren van dienst zijn.

Demo, gratis probereninformatie