VIP programmaTijd te gaan tot de Brabantse dag 2019

25-08-2019

Begint om 14.00

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Beleef de Brabantse dag in Heeze als VIP gast

van wagenbouwersgroep Ge wit 't oit noit nie!

Dit is een unieke kans voor u om de Brabantse dag vanaf een andere kant te zien. De kant die voor de normale toeschouwer verborgen blijft. U krijgt een exclusief kijkje achter de schermen van één van de wagenbouwersgroepen, Ge wit 't oit noit nie. 

De stress voor de optocht, het schminken van de circa honderd deelnemers bij deze wagenbouwersgroep en een blik op de bouwplaats nadat de wagen naar de plaats voor het opstellen is vertrokken.

Een rondgang door het dorp bij de diverse activiteiten en bezienswaardigheden.

Daarna hebben we een overheerlijke lunch voor u klaar staan. Deze zal in de buurt zijn van de plaats waar alle wagens voor de optocht opgesteld staan.

U krijgt een toelichting bij alle wagens, want we gaan na de lunch alle wagens langs. U krijgt per wagen een toelichting van hetgeen hier uitgebeeld zal gaan worden tijdens de optocht. De vraag die dan rest is; hoe ziet het er tijdens de optocht uit als alle mensen op, onder, in, voor en achter de wagen lopen.

Dat gaan we daarna dan ook bekijken. Er zijn gereserveerde tribune plaatsen waar u prima kunt zitten om te genieten van de optocht. Om dit aangenamer te maken wordt u voorzien van een hapje en een drankje tijdens de optocht.

Als de optocht voorbij is, dan gaan we naar het eindpunt van de optocht. Hier staan alle wagens opgesteld en kunt u er nog een laatste bik op werpen. Op dit plein zijn ook alle deelnemers die aan de optocht meegedaan hebben, zij genieten daar van hun welverdiende maaltijd.

Tot slot gaan we weer terug naar de plaats waar we vanmorgen gestart zijn en kunt u weer huiswaarts keren. Of u blijft gezellig in het dorp.


We hopen u daar te mogen begroeten

Programma

Ontvangst bij een wagenbouwersgoep (Ge wit 't oit noit nie) met koffie en gebak om 10.00 uur. Zij zijn dan in voorbereiding op de optocht.

Rondgang door Heeze met de diverse activiteiten die in het dorp te doen zijn, gevogd door een uitgebreide lunch.

Toelichting bij alle wagens in de opstelling voor vertrek, inclusief de historie per wagenbouwersgroep.

De optocht zelf, heerlijk vanaf de tribune kijken naar de optocht, voorzien van een hapje en een drankje

Naar het plein waar alle wagens na de optocht opgesteld zijn en alle wagenbouwers de maaltijd na de optocht aan het nuttigen zijn.

De dag zal rond 17.30 uur afgerond worden

Mis deze unieke eenmalige kans niet

arrow_drop_up arrow_drop_down