Verdien geld of tijd met uw boekhoudpakket
Cor
21 mei 2015 

Verdien geld of tijd met uw boekhoudpakket

Ga betalen vanuit uw boekhoudpakket! 

Op elke ondernemer is de uitspraak: Tijd = Geld van toepassing. Bij veel ZZP-ers is dit ook daadwerkelijk het geval. Vaak worden er verkoopfacturen gemaakt op basis van uurtarieven / dagdeel tarieven of consult tarieven.

Als u de uren die u kunt besparen door te betalen vanuit uw boekhoudpakket eens zou kunnen facturen aan uw klanten, dan kunt u geld gaan verdienen door Gere-geld te gaan gebruiken.

Op welke manier kan ik dan tijd besparen?

 

Door te gaan betalen vanuit uw boekhoudpakket zijn er een tweetal momenten waarop u tijd kunt gaan besparen.

 

Niet meer elke betaling los ingeven in de software van uw bank

Als u uw administratie bijvoorbeeld in excel voert, dan moet u alle betalingen los ingeven om de facturen van uw leveranciers te betalen. Vanuit Gere-geld is het mogelijk om vanuit de openstaande postenlijst eenvoudig de te betalen facturen aan te vinken en zo een verzamelbetaling aan te maken van een onbeperkt aantal facturen of leveranciers. Dit bestand wordt ingelezen bij de bank en in één handeling, werk is gelijk aan één losse betaling, verzonden.

Het betaalde bedrag wordt ineens bij de bank afgeboekt

Als u alle betalingen los ingegeven heeft bij de bank, dan komen op uw bankafschrift ook alle bedragen apart naar voren. U dient deze één voor één af te boeken. Heeft u echter betaald vanuit uw boekhoudpakket middels de verzamelbetaling, dan wordt dit bedrag ook in één bedrag afgeschreven. U hoeft bij het boeken van uw bankafschrift dan ook maar één handeling te verrichten in plaats van het aantal facturen dat u apart betaald heeft

Conclusie

Het is efficiënter om vanuit uw boekhoudpakket te gaan betalen. Nu kunt u ervoor kiezen om deze uren facturabel te maken, maar u kunt natuurlijk ook gaan genieten van de extra vrije tijd die u creëert door te gaan betalen vanuit uw boekhoudpakket. En die is onbetaalbaar.

Neem een kijkje in de demo of meldt je direct aan bij Gere-geld middels onderstaande button

 directaanmelden

U reactie of mening kunt u kwijt in onderstaand reactie-blok.

 

Over de schrijver
Cor
Reactie plaatsen