Kan jij hulp gebruiken?

Hulp bij je administratie of belastingen

 

Mensen beginnen vanuit de passie, vanuit de specialiteit een onderneming. Dit is vaak het vakgebied waarin je opgegroeid bent en al jaren ervaring in hebt. Over jouw specialiteit kan en wil ik niets schrijven, want de kans is groot dat ik er veel minder verstand van heb dan jij. Maar bij het ondernemen komen meer zaken om de hoek kijken. Zie ook mijn artikel in de krant , een halve pagina groot.

hulp

Wij willen bijdragen aan jouw levensgeluk door je financieel succesvoller te maken.

 

Één van de elementen die bij het ondernemen om de hoek komt kijken is de administratie. En dan bedoelen we de administratie in de breedste zin van het woord. Dit is de organisatie van je administratie, de structuur, de organisatie, de jaarrekening en de belastingen. Wij kunnen je op alle manieren ondersteunen.

 

Hèt online boekhoudpakket voor de zelfstandig ondernemer

Om je het boekhouden zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we Gere-geld voor je ontwikkeld. Waar de meeste andere boekhoudpakketten duizend opties hebben, waar jij maar 5% van gebruikt, is Gere-geld verassend eenvoudig, en zeer compleet. Door alleen te ontwikkelen wat jij nodig hebt, blijf je door de bomen het bos nog zien. Je kunt meteen zelf aan de slag, maar je kunt ook gebruik maken van de mogelijkheid dat wij je in één uur gratis aan de slag helpen. Gere-geld kost je € 14,95 per maand.

 

CIJFER methode

De CIJFER methode is een methode om je administratie onder controle te krijgen en om financieel inzicht te krijgen. Na het toepassen van de CIJFER methode is je administratie met regelmaat bijgewerkt en heb je deze onder controle. Voor jou geen verassingen meer. Het tweede deel van de CIJFER methode zorgt voor financieel inzicht. Niemand maakt jou meer iets wijs omtrent jouw financiën. Je kunt de CIJFER methode vinden in het boek “Ik heb niets met cijfers” maar je kunt ook de online cursus volgen die gebaseerd is op de CIJFER methode. De online cursus zit vol met opdrachten

Administratiekantoren Gere-geld

Omdat ongeveer de helft van de zelfstandig ondernemers de administratie zelf doet, houdt dit automatisch in dat de andere helft de administratie uitbesteedt. Omdat het onze missie is om je financieel succesvoller te maken, kan het zijn dat jij je alleen op jouw expertise toe wil leggen. Je kunt je administratie met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Zorg er wel voor dat je financiële kennis hebt, het is en blijft jouw administratie

 

Begeleiding bij je administratie

Hierin is Gere-geld uniek. Onze specialisten van de administratiekantoren staan klaar om jou een jaar lang te begeleiden. Je krijgt een jaar lang gratis toegang tot de software, een inkomstenbelasting aangifte en elke maand wordt je een uur lang gecoacht door de houder van het administratiekantoor bij jou in de buurt.

 

Blogs – Webinars – Workshops – E-Books

Naast dit alles is er de wekelijkse blog. Deze is normaliter informatief van aard. Spreekt het onderwerp je aan, leest het, zo niet, dan is er volgende week een nieuwe blog. Elke maand geven we een webinar over een bepaald financieel of fiscaal onderwerp. En in het land geven we met regelmaat workshops. De eerstvolgende gratis workshop is op 22 maart in Hagestein. Tot slot hebben we nog een aantal E-books die we gratis weggeven

 

Wil ik je bij deze bedanken voor het lezen van dit verhaal. Hiermee hopen we je financieel succesvoller te maken. Met andere woorden, jij draagt nu al bij aan onze missie.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Machiel Keet,

 

– Auteur van het boek “Ik heb niets met cijfers”

– Administratie uitbesteden: Administratiekantoren Gere-geld

– Hèt online boekhoudpakket voor de zzp’er, Gere-geld.

– Volg de online cursus met de CIJFER methode

Wij helpen ZZP-ers / ondernemers met de boekhouding. Kent u iemand die hulp kan gebruiken bij de boekhouding? Iemand die de boekhoudtijd wil halveren en het financieel inzicht wil verdubbelen? Dan horen wij dat graag. Aanbevelingen van u, zijn belangrijk voor ons.

Starter? Download dan ons GRATIS E-book met herkenbare situaties, valkuilen en tips.

Over de schrijver
Cor
Reactie plaatsen