Boek: "Ik heb niets met cijfers" Voor iemand die niets met cijfers heeft, maar er wel iets mee moet.
Bestel nu!

Page content

In de pers

Gere-geld in de pers

Gere-geld haalt met regelmaat de pers. Onderstaand een aantal persberichten waarbij we in het nieuws zijn geweest. Er zijn meerdere artikelen geplaatst in diverse bladen welke hier niet opgenomen zijn. Onderstaand de drie meest belangrijke nieuwsfeiten.

03-11-2017 Interview in het Eindhovens dagblad

Ik (Machiel Keet red.) ben door een journalist van het Eindhovens Dagblad geïnterviewd. De reden was dat op vrijdag 4 november hèt boekhoudplatform voor de zzp’er live is gegaan.

Hierbij de link naar het interview Eindhovens Dagblad 03-11-2017

16-02-2017 Opiniestuk in het Financieele Dagblad

Mijn (Machiel Keet red.) Opiniestuk over het kennisgat van de zelfstandig ondernemer -van een halve pagina- is op donderdag in het Financieele dagblad gepubliceerd. Hierbij de link naar het Financieele Dagblad

 

fd-publicatie in PDF

19-11-2016 Interview Financieele Dagblad

Ik (Machiel Keet red.) ben geïnterviewd door het Financieele Dagblad. Het is een artikel van 3 pagina’s geworden in het deel “Werk en Geld” van de zaterdag editie. Geïnterviewd als expert financiën voor zzp’ers. Het hele artikel is in PDF te lezen en te downloaden. FD Werk&Geld_feature_Met de neus in de boeken

 

13-11-2016, Gere-geld op RTL-4

12-10-2016 artikel in de Parel

Johan Vlemmix hield een mooie toespraak bij de boeklancering. Ms Universe, Yolanda Koelhof, heeft die dag ook een eerste exemplaar in ontvangst genomen.

gere-geld

05-10-2016 artikel in het blad Middenstandsbelangen

middenstandsbelangen

02-10-2016, De lancering van het boek: “Ik heb niets met cijfers”

DSC00075

http://www.heeze24.nl/home/artikel/7378/Machiel-Keet-presenteert-Ik-heb-niets-met-cijfers-in-Beursgebouw

Ook online komen we in het nieuws. Op 7 oktober 2016 is de lancering van het boek “Ik heb niets met cijfers”. Het boek is voor de ondernemer die, de titel zegt het al, niets met cijfers heeft maar er wel iets mee moet. Het eerste exemplaar wordt door twee BN’ers in ontvangst genomen. (www.ikhebnietsmetcijfers.nl )

 

Juli 2016, Uitzending RTLZ

De uitzending bij RTLZ ging dit keer over financieringen. Iedereen weet dat je voor het verkrijgen van een financiering een deugdelijke boekhouding nodig is. Machiel Keet is uitgenodigd als tafelgast om hierover het een en ander toe te lichten.

 

April 2016, onderzoeksrapport GBNED i.z. software voor externe verslaggeving

Op 19 april 2016 heeft het onafhankelijke onderzoeksbureau GBNED een rapport gepubliceerd waarin onderzocht was in hoeverre softwarepakketten SBR inzetten ten behoeve van de jaarrekening. Het onderzoek richtte zich onder andere op boekhoudpakketten en of zij de mogelijkheid hadden om met een muisklik de jaarrekening te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Gere-geld is in dit rapport opgenomen als één van de vijf boekhoudpakketten die deze mogelijkheid in de software heeft.

Hierbij de link naar het rapport.

 

April 2014, Gere-geld in het programma Ondernemerszaken van RTL7

Dit is de eerste keer dat Gere-geld, toen nog alleen op het online boekhouden gericht, van zich liet horen in de media.