Een einde aan de frustratie met je administratie!

ikhebnietsmetcijfers

Pas de CIJFER methode toe en krijg je administratie onder controle.

 • Je administratie onder controle
 • Leer de CIJFER methode
 • Krijg financieel inzicht en overzicht
 • € 855,- aan kortingen in dit boek voor € 19,95
 • Download gratis 2 hoofdstukken
 • Blijf jij tobben met je administratie?
 • Bestel dit boek vol met letters over cijfers

ik heb niets met cijfers

Dit boek is anders dan de andere boeken die gaan over financiën en zzp'ers. Dit boek neemt je eerst mee in de organisatie van je administratie. Als je administratie niet goed georganiseerd is, dan maak je het jezelf moeilijk. Er staan nagenoeg geen cijfers in dit boek, wat het goed leesbaar maakt en niet te moeilijk.

Als jij jouw administratie georganiseerd hebt, dan nemen we je mee in de wereld van de administratie en de belastingen. Hoe krijg jij rust en vertrouwen in je financiële toekomst! De titel is de meest gehoorde uitspraak in onze administratiekantoren. Onze missie is om deze zin nooit meer te horen, en daarmee alle ondernemers financieel wijzer te maken.

Wat een fantastisch boek! Allereerst . De titel is op mijn lijf geschreven. Iedereen heeft zijn of haar eigen kwaliteiten en ook al hoort het wel zo te zijn en is het cruciaal als ondernemer, ik heb er niks mee. Hoe fijn is het als iemand die geen affiniteit heeft met cijfertjes, boekhouding en/of belastingdienst toch makkelijk (voor een leek) alles zelf in de hand kan nemen of in ieder geval iets van de eigen financiële huishouding kan begrijpen. Dank je wel hiervoor !

Yolanda Koelhof

Ms Universe 2016, Ondernemer L!P-BALMS

LinkedIn Profiel

‘Ik heb niets met cijfers’ legt op een eenvoudige manier uit hoe je je administratie goed kunt opzetten. Bovendien slaagt het erin je in te laten zien waarom cijfers zo belangrijk zijn voor een ondernemer, ook als je niets met cijfers hebt. Het boek is dan ook een aanrader voor iedere ondernemer die zijn financiën beter wil begrijpen én bijhouden.

Jasper Runneboom

Eigenaar ZZP agenda

www.zakelijkgroeien.nl

Hoe kunnen wij jou met je "cijfers" helpen?

Onze missie is om ondernemers financieel slimmer te maken. Dat doen wij op een aantal verschillende manieren. Het doel is om de zin "Ik heb niets met cijfers" (en de toevoeging; maar ik moet er wel iets mee) nooit meer te horen. Om dit te bereiken zijn er een aantal verschillende wegen die bewandeld kunnen worden.

Welke manier past bij jou?:

 • Kan en wil je het zelf doen?
 • Ben je op zoek naar begeleiding bij je administratie?
 • Wil je de administratie uitbesteden?
 • Een online cursus met opdrachten en feedback?
 • Een live cursus van 2 dagen?

Als bedenker van Hèt online boekhoudpakket voor de zzp'er Gere-geld en eigenaar van administratiekantoor Gere-geld met diverse gelieerde vestigingen hebben wij alle expertise in huis om jou te helpen met je administratie. Aan de linkerzijde zie je een vijftal mogelijkheden waarmee wij jou kunnen helpen met je administratie. Dit natuurlijk naast het boek "Ik heb niets met cijfers". Profiteer maximaal van deze mogelijkheden. In het boek zijn kortingscodes opgenomen met een totale waarde van € 855,=, en dat in een boek van € 19,95. Laat deze kans niet voorbij gaan.

Ik ben Machiel Keet, auteur van het boek "Ik heb niets met cijfers". Mijn missie is om ondernemers, en met name zzp'ers, financieel wijzer te maken. De uitspraak "Ik heb niets met cijfers" wil ik eigenlijk niet meer horen. Alleen een boek is niet voldoende om zoveel mogelijk ondernemers financieel slimmer te maken. Daarom zijn er nog 5 andere mogelijkheden.

In het boek zijn voor alle 5 de mogelijkheden kortingscodes opgenomen. Laat deze kortingen niet lopen. Het boek kost je € 19,95 maar levert je aan de andere kant ook veel voordeel op. Het maximale voordeel is € 855,-, alle kortingscodes samen geteld. Laat dit niet liggen, laat ons jou verder helpen met de organisatie van en inzicht in je financiën. We brengen je rust en vertrouwen in je financiële toekomst.

Ik wil rust en vertrouwen in mijn financiën!