Gere-geld, Pitch op dreef bij Symbid
Cor
05 oktober 2015 

Gere-geld, Pitch op dreef bij Symbid

De volgende update van de crowdfundingcampagne. De meest belangrijke update van deze week is het contact dat is ontstaan. Natuurlijk vermelden we ook op hoeveel procent we twee en een halve week na live gang staan.

Ook is Gere-geld in de mailing van Symbid, welke een groot bereik heeft, vermeldt als Pitch op dreef. Dit heeft direct een aantal nieuwe investeerders op geleverd

Je kunt dus nog investeren door op deze link te klikken.

Ook in deze afgelopen week zijn er een drietal zaken te melden met betrekking tot Gere-geld en de ontwikkelingen. We staan inmiddels al op 68 % van het gevraagde bedrag, een fantastische score in twee en een halve week.

Contact met Knab bank

Wat jullie niet weten, is dat ik in een eerder stadium bij enkele banken aan heb geklopt met het verzoek om een koppeling te maken met Gere-geld. En dan bedoel ik een directe koppeling.images (22)

Nu is het mogelijk om vanuit elke Nederlandse bank een zogenaamd MT940 bestand (een bestand met alle bankmutaties van een bepaalde periode), welke opgeslagen moet worden op de eigen laptop / PC en vervolgens ingelezen kan worden in Gere-geld. Dit scheelt al enorm veel tijd in vergelijking tot alles handmatig ingeven.

We wilden een directe koppeling vanuit de bank naar Gere-geld zodat het handmatig opslaan en importeren geautomatiseerd kan worden. Deze wens past volledig in de filosofie van Gere-geld om de administratieve processen zo ver mogelijk te automatiseren.

Maar wat is er afgelopen week gebeurt, we zijn uitgenodigd door de Knab bank om te komen praten over de directe koppeling en over een samenwerking. Dit was een zeer goed gesprek waarbij we over enkele weken kunnen beginnen met het bouwen van de directe koppeling. Daarnaast wordt Gere-geld het vierde boekhoudpakket dat door de Knab bank aangeraden wordt om te gebruiken. Een geweldige ontwikkeling die we zonder de crowdfunding campagne niet doorgemaakt zouden hebben.

Regio Business Dagen

Afgelopen woensdag en donderdag hebben we met Gere-geld deelgenomen aan de Regio Business Dagen in Eindhoven. Bij deze beurs heb ik verschillende gebruikers van Gere-geld gesproken en ook een accountantskantoor waarvan enkele klanten gebruik maken van de software van Gere-geld. Daarnaast heb zijn er ook een aantal mensen warm gemaakt om te investeren in Gere-geld. Er is in ieder geval weer aan de naamsbekendheid gewerkt

Opleiding

Het blijven schaven aan de kennis is een continue proces. Om onder andere de zzp-ers ook betere bij te staan met het organiseren van de privé financiën heb ik vrijdag-zaterdag-zondag een cursus gevolgd. Als je je niet ontwikkeld sta je stil, en stilstand is achteruitgang. Zo zie je dat we er alles aan doen om de ondernemer op financieel vlak zo goed mogelijk te adviseren en bij te staan

De waren de gebeurtenissen en actualiteiten van de tweede volle week van de crowdfundingcampagne. Volgende week maandag weer. En wie weet op welk percentage we dan staan.

Stuur deze link door naar andere zzp-ers die ook maximaal profijt kunnen hebben van de administratieve oplossing van Gere-geld. Alvast bedankt.

 

Over de schrijver
Cor
Reactie plaatsen