Boek: "Ik heb niets met cijfers" Voor iemand die niets met cijfers heeft, maar er wel iets mee moet.
Bestel nu!

Page content

Docs eindejaarsverwerking

Welkom op de pagina waar alles staat om in korte tijd uit je boekhouding een complete jaarrekening te halen.

Om te beginnen hebben we een kort filmpje gemaakt waarin alles stap voor stap uitgelegd wordt. We raden je aan om hiermee te beginnen.

 

 

In het filmpje word vermeldt dat er een excel document te downloaden is, en dat dit in memoriaal weer te uploaden is. Ook staat hier een standaard tekstdocument voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (alleen voor de BV van toepassing, niet nodig voor de eenmanszaak / VOF). Vul de geel gemarkeerde velden in (positief bij winst en negatief bij verlies) en sla deze op. Ga naar Gere-geld, in het memoriaal, en aan de rechterzijde bevind zich een uitschuifbalk waar het excel bestand in geupload kan worden. Hierna is de jaarrekening klaar.

 

Mocht je nog vragen hebben omtrent de eindejaarsverwerking of je vindt het gewoon nog even fijn als er een medewerker/ster van het administratiekantoor door de financiën gaat, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen je altijd verder helpen.

 

Bedenk je je nu dat je nog geen idee hebt hoe je je aangifte inkomstenbelasting als ondernemer in moet gaan vullen? Ook dan kunnen we je van dienst zijn. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de aangifte Vennootschapsbelasting voor de BV eigenaren onder ons. Neem gerust contact met ons op.

 

Wil je meer weten over onze aanvullende dienstverlening? klik dan op deze link. 

Ben je geïnteresseerd in de online cursus jaarrekening lezen en kengetallen? klik dan hier verder.

Wij zijn er om jullie te helpen!

Wij helpen graag ZZP-ers / ondernemers met de boekhouding. Kent u iemand die hulp kan gebruiken bij de boekhouding? Iemand die de boekhoudtijd wil halveren en het financieel inzicht wil verdubbelen? Dan horen wij dat graag. Aanbevelingen van u, zijn belangrijk voor ons.

 

eindejaarsboeking 2015 eenmanszaak

eindejaarsboeking 2015 BV

Algemene Vergadering van Aandeelhouders AvA