Welkom op de website van de Coöperatie investeringsmaatschappij Gere-geld U.A.Op 17 december 2015 is de Coöperatie Investeringsmaatschappij Gere-geld U.A. opgericht. Het doel van de stichting is het behartigen van de belangen van de leden. De Coöperatie heeft een drietal bestuursleden. Graag stellen wij ons aan u voor:


Voorzitter: J. Paulissen

Penningmeester: G. Smelt

Secretaris: M. Keet


Wij zullen u zoveel mogelijk via de digitale manier op de hoogte houden van de ontwikkelingen van Gere-geld. Dit zal op een tweetal manieren gaan gebeuren. Als eerste via de monitoring tool van Symbid. In deze online tool worden diverse kengetallen bijgehouden en na elk kwartaal volgt er een update. Daarnaast is er een mailing-database waarin alle leden opgenomen zijn. Via deze weg zullen voornamelijk de zaken gemeld worden die niet in de monitor van Symbid opgenomen kunnen worden.


Het succes van Gere-geld, en daarmee ook het succes van de investeringsmaatschappij, staat met het aantal gebruikers van het online boekhoudpakket van Gere-geld. Er komen regelmatig nieuwe gebruikers bij, maar dit mag altijd sneller gaan. Dus als jullie ZZP-ers of MKB-ers kennen die de boekhouding beter willen inrichten, beveel Gere-geld aan. Gere-geld halveert de boekhoudtijd en verdubbeld het financieel inzicht.


Als er meer ideeën hoe en waar meer potentiële gebruikers van Gere-geld zijn, dan horen / lezen we dat graag. Stuur een mail maar info@gere-geld.nl met de naam en contactgegevens en wij nemen contact met hen op.


Van alle leden van de coöperatie worden de naam en het mailadres bijgehouden. Dit register dienen we up-to-date te houden. Daarom verzoeken we u om wijzigingen door te geven aan de secretaris G. Smelt op het mailadres gere-geld@contracthulp.nl. Bij voorbaat dank voor de medewerking.


Wil je meer weten over gere-geld? of wil je wekelijks de blog lezen?

Je kunt natuurlijk ook de demo bekijken, deze is gelijk aan de live omgeving, of je direct aanmelden als gebruiker van Gere-geld.


Voor alle leden die geïnvesteerd hebben in Gere-geld Holding stellen wij de statuten ter beschikking. Deze is hier te downloaden, evenals het uittreksel van de Kamer van Koophandel.


digitaal afschrift akte van oprichting Coöperatie investeringsmaatschappij Gere-geld U.A.


uittreksel KvK


De ledenlijst van alle investeerders publiceren we niet openbaar, deze zijn op te vragen bij de secretaris. Het mailadres van G. Smelt is gere-geld@contracthulp.nl


Franchisenemers gezocht

Om zoveel mogelijk ZZP-ers en MKB-ers tot 10 medewerkers maximaal te kunnen helpen met de boekhouding, is er een franchiseconcept ontwikkeld. Hiervoor zijn wij op zoek naar Franchisenemers die onder de vlag van Gere-geld een administratiekantoor op willen gaan zetten in een afgebakende regio. Je krijgt vanuit Gere-geld ondersteuning op financieel en fiscaal vlak. Is er een bedrijf met personeel? dan is ook loon en salarisadministratie (ondersteuning) mogelijk. Daarnaast helpen we je natuurlijk met je ondernemersvaardigheden en met je commercie.

Heb je hier interesse in, of ken je iemand die hier mogelijk interesse in heeft, stuur dan een mail naar: administratie@gere-geld.nl


Help ons om ZZP-ers te helpen met de boekhouding!


Verzonden mails

26-01-2016

organogram

Update eerste kwartaal 2016

Update tweede kwartaal 2016

Update derde kwartaal 2016

Update vierde kwartaal 2016

Update eerste kwartaal 2017

Update tweede kwartaal 2017

Update derde kwartaal 2017

Update vierde kwartaal 2017

Update eerste kwartaal 2018

Update tweede kwartaal 2018

Update derde kwartaal 2018

Update vierde kwartaal 2018

Update eerste kwartaal 2019