“Iedereen kan Boekhouden, zonder rompslomp!”

Dit is nogal eens een uitspraak. Wij geloven erin dat wij u kunnen helpen om zoveel mogelijk tijd aan uw passie te kunnen besteden. Gere-geld is opgezet en ontwikkeld om uw boekhoudtijd te verkorten. Wij geloven in de eenvoud van de administratie, en dat wij u tijd, geld en frustratie kunnen besparen met uw boekhouding. Ook geloven wij erin dat u als ondernemer altijd inzicht en overzicht over uw financiën moet hebben, daarom is de rapportage met inzoommogelijkheden.

Door de software overzichtelijk te houden en zoveel mogelijk te automatiseren kunnen wij u helpen met uw boekhouding. U kunt dit volledig zelf doen. U kunt dit ook volledig uitbesteden, maar dan wel maandelijks in de online rapportage kijken wanneer u dat uitkomt. Dit om u zoveel mogelijk financieel inzicht en transparantie te bieden. Ook kunt u uitstekend samenwerken met het gelieerde administratiekantoor.

“Financieel overzicht geeft rust.”

Om u de keuze goed te laten maken hebben we een video voor u opgenomen die u hier kunt bekijken >>>

“Excel of een Boekhoudprogramma?”

Excel is gratis, waarom zou ik gaan betalen voor een boekhoudprogramma? Dit is een vraag die ons regelmatig gesteld wordt. De stelling, TIJD = GELD is een belangrijke in het antwoord. Of u nu de tijdsbesparing in uw onderneming steekt, of dat u meer vrije tijd overhoudt, is uw eigen keuze.

Om deze vraag goed te beantwoorden, willen wij u onderstaande vragen stellen. Als u zicht herkent in deze vragen, dan loont het om onze boekhoudsoftware te gaan gebruiken.

 • Heeft u wel eens een kolom of rij ingevoegd waardoor een telling niet meer klopte?
 • Heeft u wel eens een per ongeluk op delete gedrukt / iets verwijderd waardoor tellingen niet
  meer klopten?
 • Heeft u wel eens per ongeluk over een formule getypt waardoor het excel bestand niet meer
  deed wat u wilde?
 • Zijn er fouten in uw facturatie gekomen omdat u middels kopieren – plakken (of opslaan als)
  een verkeerde tekst of bedrag heeft laten staan?
 • Zijn er in de factuurnummering gaten ontstaan? Of factuurnummers dubbel gebruikt?
 • Heeft u per ongeluk wel eens een verkeerd bedrag ingegeven bij de BTW aangifte?

Als u één van de bovenstaande vragen bevestigend beantwoord, dan is een boekhoudpakket de oplossing voor u.

Gere-geld is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De meeste boekhoudpakketten bieden 1.000 mogelijkheden waar vaak slechts 10% van gebruikt wordt. Wij hebben ons op deze 10% gericht en deze zo ver mogelijk geautomatiseerd. Daar hebben we een interactieve rapportage, een jaarrekening en een directe link naar de belastingdienst aan toegevoegd.

“Maar wat biedt Gere-geld nog meer?”

Er zijn nog veel meer voordelen, maar we hebben de top 10 voor u opgesomd.

 1. Digitale facturatie. U hoeft uw excel bestand niet meer op te slaan als PDF. Vanuit Gere-geld kunt u uitstekend factureren. Uw klant ontvangt netjes een PDF van uw factuur.
 2. U hoeft niet meer naar uw mailprogramma, handmatig een tekst typen en de mail verzenden. Dit gaat automatisch vanuit Gere-geld.
 3. U heeft een rapportage tot uw beschikking waarmee u kunt inzoomen tot de inkoopfactuur of de verkoopfactuur. Zo heeft u financieel inzicht en overzicht. (wie de gegevens invoert is niet van belang, zolang u het inzicht en het overzicht maar houdt)
 4. De BTW aangifte wordt vanuit Gere-geld naar de belastingdienst verzonden, en u krijgt de melding terug in Gere-geld wanneer de aangifte geaccepteerd is door de belastingdienst (u hoeft dus niet meer in te loggen op de site van de belastingdienst en de gegevens over te typen)
 5. De PDF inkoopfacturen kunnen ingelezen worden in Gere-geld. Alle invoervelden worden dan ingelezen (een nieuwe leverancier wordt automatisch aangemaakt o.b.v. het nummer van de Kamer van Koophandel)
 6. U kunt uw inkoopfacturen digitaal opslaan in Gere-geld. U bent nooit meer een factuur kwijt. Wij bewaren deze zeven jaar voor u.
 7. De helpdesk die u ter beschikking staat, zijn medewerkers/sters van het gelieerde administratiekantoor. Deze werken enkel met Gere-geld en zijn ter zake zeer kundig.
 8. Als u een jaarrekening nodig heeft, komt deze standaard uit Gere-geld. Deze voldoet ook aan de wettelijke eisen voor een BV. Geen enkel ander boekhoudpakket biedt deze unieke mogelijkheid!
 9. In het boekhoudpakket staan overal instructiefilmpjes. Deze praten u door alle invoervelden heen. Leest u liever? Er zijn ook PDF’s opgenomen met screenshots en een toelichting daarbij.
 10. Bent u op zoek naar iemand die u ook kan helpen met uw belastingzaken? Hiervoor staan onze mensen voor u klaar.

“Gratis opstarthulp: Gere-geld”

Elke nieuwe gebruiker/ster helpen we in één uur tijd helemaal GRATIS aan de slag. Van tevoren ontvangt u van ons een aantal oriënterende vragen zodat wij ons goed in uw bedrijf kunnen inleven en u vervolgens van de beste opstarthulp kunnen voorzien. We helpen u om uw logo, algemene voorwaarden, betaaltermijnen en andere belangrijke basiszaken voor u in te stellen. Daarnaast lopen we gezamenlijk door de software heen, zodat u klaar bent om zelfstandig met de simpele boekhoudsoftware Gere-geld te werken.

Overtuigd?

U kunt direct beginnen door op onderstaande knop te klikken! Binnen een aantal minuten is uw eigen omgeving gerealiseerd en kunt u direct aan de slag. We kunnen dan ook direct onze Gratis opstarthulp met u inplannen. Voldoet Gere-geld niet aan uw eisen? dan wordt de administratie na 30 dagen automatisch weer gesloten.