Welke optie sluit het beste bij jou aan?

Zelf boekhouden

Alles zelf doen, volledige controle over je eigen administratie. Niemand maakt je iets wijs want je hebt altijd nog de ledensite van Gere-geld

Inkomstenbelasting

Doe je de adminstratie zelf, maar wil je de aangifte inkomstenbelasting uitbesteden omdat je de wet en regelgeving niet kent, kan kun je dit uitbesteden.

IB en jaarrekening

Heb je alles zelf gedaan door het jaar heen, maar wil je er een specialist naar laten kijken en de inkomstenbelasting laten doen, neem dan contact op.

IB + Jaarrek. + VPB

Zelf de boekhouding en de controle, maar de belastingen en de jaarrekening samenstellen en deponeren lekker uitbesteden

12 maanden coaching

Het administratiekantoor begeleid je 12 maanden bij jouw administratie, geen overbodige dingen leren. Na dit jaar kun je het helemaal zelf

Alles uitbesteden

Wil jij lekker elke vrijdag factureren en daarna weekend houden? dan raden we je aan om de administratie helemaal uit te besteden.

Achterstand bijwerken

Is de berg zo groot geworden dat je er enorm tegenop kijkt? Schakel dan de hulptroepen van de administatiekantoren in om het bij te laten werken.

Financieringsaanvragen

Heb je geld nodig om te investeren? Bij de start van je bedrijf als bij de groei? Wij kunnen de aanvraag opzetten en doorrekenen.

Salarisadministratie

Als je personeel in dienst hebt, komt de salarisadministratie voorbij. Dit doen we tegen een vast bedrag per salarisstrook, 

€ 10,00