Word lid van hèt boekhoudplatform voor de zzp'er

Leden.gere-geld.nl

Administratiekantoor Gere-geld Zaltbommel: 06-44804940

  • Zelf de administratie doen voor € 14,95 per maand.
  • Eens per jaar de IB aangifte laten verzorgen.
  • Eens per jaar je administratie laten controleren en een correcte jaarrekening op laten maken.
  • De inkomstenbelasting en de jaarrekening laten maken.
  • Coaching per kwartaal of per jaar (daarna kun je het zelf)
  • De hele administratie uitbesteden.
  • Bijwerken administratie, salarisadministratie, financieringsaanvragen et cetera.

Altijd en overal inzicht met het online boekhoudprogramma

Bij Gere-Geld kun je gebruik maken van ons online boekhoudprogramma. Wij zorgen voor je boekhouding en het inboeken, jij zorgt voor je eigen facturatie. Doordat we in de cloud werken, kan jij vanuit je eigen bedrijf tegelijkertijd met het administratiekantoor in Zaltbommel werken aan je administratie. Doordat je zelf 24/7 toegang hebt tot je gegevens, heb je altijd inzicht in je financiële situatie. Hierdoor profiteer je wel van het gemak van het uitbesteden van je boekhouding aan een administratiekantoor in Zaltbommel maar heb je wel zelf de controle. En als je even niet weet hoe je bepaalde cijfers of grafieken moet interpreteren dan helpen we je graag op weg. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor advies of financiële vragen.

Zelf je administratie doen?  

laat je coachen of volg een cursus

Wil je liever zelf je administratie doen maar weet je niet hoe? Je kunt bij Gere-Geld administratiekantoor in Zaltbommel ook terecht voor coaching en een online cursus of live cursus. Ideaal voor starters die zelf hun administratie willen doen maar nog niet precies weten hoe ze dit moeten aanpakken. Wil je meer informatie over onze online of live cursussen? Neem dan contact op met administratiekantoor Gere-Geld. Je vindt onze contactgegevens op de pagina. Je kunt ook contact opnemen via Facebook, Twitter of Linkedin of maak gebruik van ons contactformulier.

Klaar om te starten met Rens?

Wat vinden de klanten van Rens?

Facturatie in een flits

De krachtigste zin / alinea uit de testimonial van een tevreden klant

Marieke van Heugten

Je blijft op de hoogte

De krachtigste zin / alinea uit de testimonial van een tevreden klant

Leo Nolen

Niet inleveren, wel besparen

Gere-Geld is in mijn ogen de perfecte partij voor de startende en kleine ondernemer die graag wat kosten op de boekhouding wil besparen maar niet op kwaliteit wil inleveren.

Barrie Spoorenberg

Niet Goed? Geen Kosten!

Accepteer geheel vrijblijvend de uitnodiging tot een gesprek. Mocht ik je niet kunnen helpen vanuit mijn professie, dan zal ik je helpen om wel een goede oplossing te vinden. Je wordt in alle gevallen geholpen met je administratie!

arrow_drop_up arrow_drop_down