Word lid van hèt boekhoudplatform voor de zzp'er

Leden.gere-geld.nl

Administratiekantoor Gere-geld Eindhoven : 06 81848474

  • Zelf de administratie doen voor € 14,95 per maand.
  • Eens per jaar de IB aangifte laten verzorgen.
  • Eens per jaar je administratie laten controleren en een correcte jaarrekening op laten maken.
  • De inkomstenbelasting en de jaarrekening laten maken.
  • Coaching per kwartaal of per jaar (daarna kun je het zelf)
  • De hele administratie uitbesteden.
  • Bijwerken administratie, salarisadministratie, financieringsaanvragen et cetera.

Administratiekantoor Gere-geld Eindhoven

Als zelfstandig ondernemer wil je eigenlijk gewoon doen waarvoor je voor jezelf bent begonnen: je vak uitoefenen. De administratie er omheen is voor de meeste ondernemers iets wat erbij hoort, maar wat er ook vaak bij in schiet. Saniye Kursun van Gere-Geld administratiekantoor in Eindhoven helpt je hier graag bij.

Vaste contactpersoon en persoonlijke aandacht

Gere-Geld heeft een landelijke dekking. Dit heeft verschillende voordelen, zoals het goedkoop gebruik kunnen maken van onze diensten. Tegelijkertijd heb je ook de voordelen van een regionaal kantoor. Bij ons administratiekantoor in Eindhoven heb je altijd een vaste contactpersoon en persoonlijk contact. Jij kent ons en wij kennen jou, je bedrijf en je situatie. Hierdoor kunnen we snel inspringen op vragen en op maat adviseren.

Online boekhoudprogramma

Bij Gere-Geld maken we gebruik van een online boekhoudprogramma. Jij zorgt dat alle facturen en bonnen bij ons komen. Dit kan heel gemakkelijk door de bonnetjes direct via de app naar ons toe te sturen en de facturen eens per maand naar ons mailen. Op deze manier raken er geen bonnetjes kwijt die vervolgens niet gedeclareerd kunnen worden; met alle gevolgen van dien. Zelf kun je gemakkelijk je eigen facturen versturen. Doordat we in de cloud werken kunnen we allemaal tegelijkertijd met jouw boekhouding bezig zijn. Wij zorgen voor de goede structuur en het inboeken en jij hebt 24/7 inzicht in jouw administratie.


Kom je niet uit de buurt van Eindhoven maar wil je wel gebruik maken van de diensten van Gere-Geld? We hebben ook in Zaltbommel, Rotterdam en Nieuwegein administratiekantoren gevestigd.

Klaar om te starten met Saniye?

Wat vinden de klanten van Saniye?

This is a Quote!

De krachtigste zin / alinea uit de testimonial van een tevreden klant

Some person - Company BV
This is a Quote!

De krachtigste zin / alinea uit de testimonial van een tevreden klant

Some person - Company BV
This is a Quote!

De krachtigste zin / alinea uit de testimonial van een tevreden klant

Some person - Company BV

Niet Goed? Geen Kosten!

Accepteer geheel vrijblijvend de uitnodiging tot een gesprek. Mocht ik je niet kunnen helpen vanuit mijn professie, dan zal ik je helpen om wel een goede oplossing te vinden. Je wordt in alle gevallen geholpen met je administratie!

arrow_drop_up arrow_drop_down