Een administratiekantoor beginnen moeilijk?

Niet als je je aansluit bij Gere-geld

Wij richten ons speciaal op 50+ ers

De voordelen van samenwerken met Gere-geld

Je kunt natuurlijk vanuit het niets je eigen administratiekantoor beginnen maar samenwerken met Gere-Geld biedt vele voordelen. Zo word je geregeld bijgeschoold en kun je profiteren van extra cursussen en webinar. Ook zijn er overlegmogelijkheden met collega’s en met het hoofdkantoor waar er altijd iemand is om mee te sparren of om advies aan te vragen. Op het gebied van marketing en communicatie profiteer je ook van de samenwerking. Zo krijg je je eigen pagina op de website en verschijnt er wekelijks een blog op jouw naam. Ook zijn er logo’s en foldermateriaal aanwezig. En natuurlijk heb je de beschikking over fiscale aangiftesoftware en salarissoftware.


Jouw werkzaamheden

Je belangrijkste werkzaamheden zijn het verzorgen van administraties en het begeleiden van ondernemers. Van het inboeken van kasbonnen tot het verwerken van de salarisadministratie en van financieel en fiscaal advies tot ondernemers leren om hun eigen administratie te doen. Je taken zijn dus zeer afwisselend en je hebt alle vrijheid om je eigen planning op te stellen en je uren in te delen.


Exclusiviteit per regio

Wil jij ook je eigen administratiekantoor beginnen met Gere-Geld? Dan krijg je exclusiviteit voor jouw regio. Je kunt dus ook niet meer overal starten. We hebben al een administratiekantoor in Nieuwegein, Eindhoven, Zaltbommel en Rotterdam.

Top 5 redenen

Administratiekantoor Gere-geld is een bewezen succesvolle methode om te starten.

Je maakt deel uit van een team. Je staat er niet alleen vooren kan om hulp vragen.

Door de koppeling met het online boekhoudpakket blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Kennis delen en kennis opdoen zijn beiden belangrijke elementen voor een ondernemer die wil groeien.

Je kunt je eigen identiteit behouden binnen de organisatie.

Gaan wij jouw administratie-

kantoor samen tot een succes maken?

Het is onze missie om bij te dragen aan het levensgeluk van de zelfstandig ondernemer door deze financieel succesvoller te maken!

Wil jij ook bijdragen aan deze missie? Download dan de brochure. In deze brochure staat uitgebreid toegelicht hoe wij bijdragen aan het levensgeluk van de zelfstandig ondernemer. Lees dit eens aandachtig door en bedenk of jij ook op deze manier wil bijdragen aan het levensgeluk van anderen.