Boek: "Ik heb niets met cijfers" Voor iemand die niets met cijfers heeft, maar er wel iets mee moet.
Bestel nu!

Page content

Administratie in Excel?

U heeft een eenmanszaak en wil tijd, geld en frustraties besparen.

Hoe kan ik nu geld besparen als ik nu niets meer betaal voor Excel?excel

Iedereen kent de alom bekende uitspraak; Tijd is Geld. Hier draait het in dit geval om. Door het gebruik van Gere-geld houdt u meer uren over die u kunt factureren. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om meer leuke dingen te gaan doen, want dan heeft u daar meer tijd voor. Dit is het basisprincipe.

Facturatie: Als u nu een factuur maakt in excel, dan moet deze dikwijls ook nog een keer handmatig in de excel boekhouding gezet worden. Slaat u de factuur op als PDF, u opent de mail, gaat op zoek naar de PDF bijlage en typt de mail. Als u deze handelingen vaak moet doen, dan gaat hier aardig wat tijd in zitten. Dit kan vanuit Gere-geld zeer eenvoudig met een aantal drukken op de knop. De factuur wordt digitaal verzonden, de omzet is direct geboekt en u kunt zien wat u nog moet ontvangen van uw klanten

De BTW aangifte: per kwartaal (of per maand) werkt u uw administratie goed bij, u controleert of alle controle cellen in excel goed zijn. Dit is regelmatig niet het geval omdat er een kolom of rij ingevoegd is of dat er over een formule getypt is. Het kost meer dan eens veel tijd en frustratie om excel weer goed te krijgen. U heeft inmiddels alle formules goed staan en de BTW aangifte geprint. U gaat naar de site van de belastingdienst (waar waren die inloggegevens ook al weer) en u gaat vervolgens de BTW aangifte overtypen van het excel overzicht. Vanuit Gere-geld kunt u met enkele klikken de BTW aangifte versturen. Binnen een uur krijgt u de terugmelding van de belastingdienst in Gere-geld met de datum en het tijdstip dat de belastingdienst uw aangifte geaccepteerd heeft. Hier hoeft u verder niets voor te doen, dit kost u nog geen minuut per kwartaal.

Het boeken van een bankafschrift: in excel zijn er vele manieren om de bank te boeken en een overzicht van de openstaande posten (leveranciers en klanten) te krijgen. Vaak is dit echter enorm omslachtig en frustrerend als de saldi weer eens niet aansluiten. Ook moeten alle betalingen handmatig in de bank gezet worden. Dit kan veel eenvoudiger en sneller. Vanuit Gere-geld kunnen de betalingen snel geselecteerd worden en ingelezen in de bank. De verzamelbetaling kan ook ineens afgeboekt worden. De overzichten met de openstaande posten staan er vanzelfsprekend in. Een bankafschrift kan ook ingelezen worden in Gere-geld, wat een dubbele invoer overbodig maakt.

Overige besparingen: vanuit Gere-geld komt er (na de overboeking van de winst) standaard een jaarrekening. U heeft geen administratiekantoor meer nodig om deze op te stellen. Dit is vaak een besparing tussen de € 500,- en € 1.500,-. U kunt er ook voor kiezen om samen te gaan werken met uw administratiekantoor. U doet bijvoorbeeld de facturatie (en de inkoopfacturen ) zelf en besteed de rest uitbesteed aan een administratiekantoor. Dit kan bij het gelieerde administratiekantoor Gere-geld

Welke hulp en ondersteuning mag u verwachten?

hulpWe helpen iedere ondernemer in één uur tijd aan de slag met Gere-geld, zo gebruiksvriendelijk en logisch zit het in elkaar. Dit uur zit zo in elkaar; 30-40 minuten inrichten van de software naar uw wensen en eisen. (zaken als het aanmaken van de database, waar dient uw logo te staan, uw algemene voorwaarden, de betalingstermijn, welke omzetsoorten heeft u, verkoopartikelen aanmaken etc.) en vervolgens nog eens 20 minuten rondleiding door de software van Gere-geld om u er beter bekend mee te laten raken.

In Gere-geld staan instructiefilmpjes van drie tot zes minuten. Hierin wordt u meegenomen door alle invoervelden en uitgelegd wat waar en waarom ingegeven moet worden. Leest u liever? dan is het ook mogelijk om Pdf’s te downloaden. Hierin staan screenshots met de bijbehorende uitleg van het veld.

Als gebruiker van Gere-geld heeft u gratis toegang tot alle cursussen. Bijvoorbeeld de basiscursus boekhouden voor ondernemers of de cursus jaarrekening lezen. Voor meer informatie klik op deze link.

Vanzelfsprekend is er een telefonische helpdesk die u met raad en daad bij zal staan.

Mocht u financiële en/of fiscale ondersteuning willen hebben, dan kan dit eenvoudig via het aan Gere-geld verbonden administratiekantoor. Dit kan voor de loon en salarisadministratie (€ 7,50 per loonstrook, inclusief loonbelasting aangiften, loonjournaalposten en jaaropgaves) het opstellen van een begroting, liquiditeitsprognose, aangifte vennootschapsbelasting, aangifte inkomstenbelasting et cetera. Voor meer informatie klikt op op deze link.

 

Alle voordelen van Gere-geld op een rij

 

   • Uw administratie in nog nooit zo overzichtelijk geweest
   • Het is een gebruiksvriendelijk pakket, u weet direct waar u moet zijn
   • Snel en eenvoudig factureren, en direct digitaal verzenden
   • De software draait in de cloud, waardoor het overal benaderbaar is. U heeft overal en altijd inzicht in uw eigen administratie.
   • Doordat Gere-geld in de cloud draait, kunnen wij ervoor zorgen dat het altijd aangepast is aan de laatste wet en regelgeving.
   • Elke nacht wordt er een back-up gemaakt van uw administratie.
   • U wordt niet lastig gevallen met allerlei overbodige opties.
   • Gere-geld is voordelig, u kunt gebruik maken van alle faciliteiten vanaf € 10,- per maand.
   • Geen verborgen kosten als licenties of onderhoudskosten, geen beperkingen in modules of in aantallen verkoopfacturen, geen extra kosten bij meerdere gebruikers.
   • Een heldere rapportage waarin u uw eigen financiële resultaat goed kunt volgen.
   • Vanuit de rapportage is het eenvoudig om in enkele muisklikken in te zoomen naar een inkoop- of verkoopfactuur.
   • De BTW aangifte kan met enkele drukken op de knop.
   • Heel eenvoudig een verzamelbetaling (meerdere facturen van meerdere leveranciers) maken in inlezen in de bank. Er wordt één bedrag afgeschreven, wat het boeken van de bank ook weer eenvoudig maakt

Maar er is nog meer!

   • Gere-geld is voorzien van instructievideo’s zodat u heel eenvoudig terug kunt kijken wat de bedoeling is.
   • Vind u het prettiger om te lezen? Dan zitten er onder de help knop ook PDF files met screenshots en een toelichting wat waar in te vullen
   • De BTW aangifte kan met enkele drukken op de knop.
   • Transparant samenwerken met een administratiekantoor.
   • Voor het administratiekantoor is het ook mogelijk een bestand te downloaden dat zij in kunnen lezen in de eigen jaarrekeningen software.
   • Voor de belastingdienst is het mogelijk om bij een controle een auditfile aan te leveren. Deze is te exporteren uit Gere-geld.
   • Gere-geld doneert jaarlijks 2 % van de winst aan goede doelen.
   • Doordat Gere-geld in de cloud werkt, wordt de serverruimte optimaal benut, er staat geen apparaten nutteloos te draaien. Alle gegevens kunnen digitaal verwerkt worden wat een grote stapel papier bespaart. Kortom, Gere-geld het is goed voor het milieu.

Meld u nu aan en krijg direct toegang tot uw eigen administratie. U kunt inloggen en meteen aan de slag.

 

directaanmelden

 

 

Comment Section

0 reacties op “Administratie in Excel?

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.