5 crowdfunding: ontwikkeling
Cor
12 oktober 2015 

5 crowdfunding: ontwikkeling

De al weer de vijfde update van de crowdfundingcampagne van Gere-geld.

Deze week heeft voornamelijk in het teken van de verdere ontwikkeling van de software van Gere-geld gestaan.

Je kunt dus nog investeren door op deze link te klikken.

Wil je weten tot welk percentage we de afgelopen week zijn gestegen?

We zijn inmiddels gestegen tot de 79 %, en we zijn qua tijd volgende week maandag pas op de helft. Al een fantastisch resultaat! 

Ontwikkelingen

In de afgelopen week zijn we bijna twee volle dagen bezig geweest met de software ontwikkeling van Gere-geld. Tijdens deze dagen zijn we samen met Kembit bezig om de functionaliteiten te verbeteren. Één van de ontwikkelingen waar we beeldmerk_KEMBIT_inclusief_transparant grootvolop mee bezig zijn is het automatisch afboeken van betalingen en ontvangsten. Als een bankafschrift wordt ingelezen in Gere-geld moet je nu nog handmatig de betaalde of ontvangen factuur selecteren om deze af te boeken. In de komende update gaat het systeem automatisch de factuur of (verzamel) betaling afboeken. Dit is weer een ontwikkeling die past in de filosofie van Gere-geld om de administratieve processen te automatiseren.

Interview

Omdat de crowdfunding campagne nu loopt, krijgen we op diverse plaatsen meer aandacht. Zo ook onder de studenten. Zij zijn bezig met een onderzoek naar de ervaringen van bedrijven die een crowdfunding campagne doen of gedaan hebben. Hier hebben wij natuurlijk geheel belangeloos aan meegewerkt. Het is altijd interessant om te horen waar studenten aan denken en wat zij willen weten. Zij hebben vaak een andere kijk op zaken.

Verder zijn we de afgelopen week natuurlijk gestegen in percentage. Hiervoor zijn wij alle investeerders natuurlijk zeer dankbaar. Voor de tweede week op rij zijn we meer dan 10 % gestegen. Als we op deze weg doorgaan, dan gaat het zeker goed komen. 

Stuur deze link door naar andere zzp-ers die ook maximaal profijt kunnen hebben van de administratieve oplossing van Gere-geld. Alvast bedankt.

 

Over de schrijver
Cor
Reactie plaatsen