3. Hoe hoog staan we deze week ?
Cor
28 september 2015 

3. Hoe hoog staan we deze week ?

Alweer de derde update van het crowdfunding avontuur. De meest belangrijke update is natuurlijk hoe ver we inmiddels zijn. Vorige week zondag stond de teller op 48 %, en nu ben ik trots om jullie te melden dat we inmiddels doorgestegen zijn naar de 62%

Je kunt dus nog investeren door op deze link te klikken

Wil je meer weten omtrent hetgeen we in de afgelopen week gedaan hebben om het aantal investeerders te bereiken? Neem gerust contact met me op. De belangrijkste evenementen staan hier beschreven.

 teller

Ontbijtnetwerk

In het begin van de week was het gebruikelijke ontbijtnetwerk, waar mede ondernemers geïnteresseerd zijn in de ontwikkelingen. In de pitch zijn de vorderingen van dat moment gedeeld, en gevraagd of er mogelijke investeerders zijn. Altijd fijn om te horen dat er een geïnteresseerde tussen zat en die later die week ook daadwerkelijk geïnvesteerd heeft in Gere-geld. Deze heeft ook de € 750,- geïnvesteerd, en daarmee wordt het voor 2016 ook een nieuwe gebruiker van Gere-geld.

 

Week van de Ondernemer

Een ander belangrijk moment in de afgelopen week was donderdag. In Eindhoven vond toen de week van de ondernemer plaats. Op het investeringsplein waren onder andere Symbid en Credion vertegenwoordigd. Rens de Jong van BNR nieuwsradio en RTL-Z was de gastheer van de middagsessie. Hij had ook ondernemer en investeerder Luuk de Jong (geen familie van de presentator) uitgenodigd. Hier kreeg ik met Gere-geld het podium om in drie minuten mijn “investeringspitch” te doen. Daarna voorzag de zaal en de investeerder de pitch van commentaar.

Er zaten enkele waardevolle aanvullingen bij die wel in de drie minuten hadden gehoord en welke eruit gelaten konden worden.

 

Ontwikkelen

Wat bij een softwarepakket natuurlijk ook zeer belangrijk is; de ontwikkelingen. Daarom hebben we ons vrijdag met enkele ontwikkelaars van Kembit een dag opgesloten om dadelijk weer grote stappen voorwaarts te maken. Het gaat nu voornamelijk over het verder automatiseren van de administratieve processen. Gere-geld zal het boekhouden zeker niet complexer maken.

 

Dit waren de belangrijkste punten van deze week. Volgende week weer een crowdfunding update. Er staan weer een aantal leuke dingen te gebeuren!

 

Machiel Keet

 

Over de schrijver
Cor
Reactie plaatsen